Доктор Десислава Иванова
Психолог в Благоевград

Мнения

 

К.С., Т.С.

Сърдечна благодарност и признателност към д-р Десислава Иванова, за  изключителният й професионализъм, толерантност, топло излъчване  и искрено отношение към мен и моето семейство, за доверието, което взаимно си засвидетелствахме.

В грижата за нас, нейните пациенти, тя прилага най-новите методи за лечение, усвоени до съвършенство. Безценни са съветите й, безценни са усилията и отдадеността й за връщане на здравето ни.

С ОБИЧ  Й   БЛАГОДАРИМ !

 

 И. И.

"Казвам се И. И. и съм на 14 години. Миналото лято майка ми ме записа при д-р Десислава Иванова, защото имах проблеми с общуването и изразяването, поради което се появяваха неразбирателства със съучениците ми и дори с майка ми. Бях ненужно груба и не контролирах емоциите си.
Д-р Иванова се отнасяше с мен като с възрастен и беше искрена, мила и дружелюбна. Личеше си, че знае какво прави. След време говорът ми се промени и станах по-спокойна и общителна. Отношенията с майка ми се подобриха. Изключително съм благодарна на д-р Иванова."
 
 

С. П.

Казвам се С.  

На 39 г. съм от Благоевград и съм зависим. С д-р  Десислава Иванова се запознах преди около две години и оттогава работим заедно. Благодарение на нея съм в ремисия и се събрах със съпругата и децата си.

Имам пълно доверие в нея, в в професионализма, дискретността и човешките качества. Ще бъда благодарен на д-р Иванова винаги за това, че спаси живота ми и за това, че знам, че мога да разчитам на нея по всяко време. Бих я препоръчал на всеки зависим защото ние имаме нужда от хора като нея и от прифесионална помощ.

 

Е. М.

Казвам се Е. и съм на 16 години. Когато бях на 15 години имах проблеми със себе си и със социалния си статус. Много насъбрала се тъга. Майка ми смяташе, че имам проблем с наркотиците, но всъщност проблемът беше съвсем различен. И така веднъж дойде при мен и ми каза дали не искам да отида на психолог. В първия момент си казах, че ме смята за луда, но след кратък размисъл реших да се съглася. Така се оказах в кабинета на д-р Десислава Иванова и след първия си сеанс с нея разбрах, че ми е било нужно точно това. Тя се представи пред мен не като доктор, а като приятел, човек, с когото можеш да споделиш и знаеш, че няма да те изкритикува или да се развика, а просто беше там, за да те изслуша. След дълги разговори с нея  тя ми помогна да си стъпя на краката, да покажа какво мога и да не се притеснявам от това, което съм. Хубаво ми беше, разговорите с нея бяха приятни и успокояващи, можех да се отпусна и да не чувствам притеснение в себе си, с нея можех да споделя повече, отколкото мога да споделя на приятелките си. Знам, че когато имам нужда, мога да се обадя по телефона и да се видя с нея и това ми дава сигурност.

Благодаря!

 

Р. М., Н. М.

Безброй добри думи искам да изкажа за работата на д-р Иванова.

За мен и моите най-близки хора тя е просто Деси. Ние сме я приели като част от нас, част от новия живот на семейството ни, вратите към който отворихме благодарение на нейната подкрепа, вдъхновение и мотивация.

Тя завинаги ще си остане „нашата Деси“. 

Деси, благодарим на съдбата, че ни срещна с теб! Бъди винаги така отзивчива и продължавай да помагаш на човешките души да повярват в себе си, да чертаят своя път и да му се наслаждават!

 

 П. С. 

Казвам се П.С. и съм момиче на 17. Преди 5 години бях с наднормено тегло. Връстниците ми бяха много жестоки с мен. Слушах подмятания за вида и теглото си, и търпях тормоз ежедневно. Започнах да губя увереност в себе си и да не приемам вида си, поглеждайки се в огледалото. Започнах да посещавам диетолог, да спазвам режим и да тренирам. Един ден бях толкова гладна, че се натъпках с храна и повърнах. Чувствах се сита и не пълнеех. Не се налагаше да спазвам диети. Така в рамките на 3 години повръщах след всяко хранене и успях да сваля 35 килограма. Бях болна от булимия и това ми пречеше да живея живота си пълноценно. Приятелствата и връзките ми винаги търпяха провал, поради комплексите, които избивах на околните, в това число и на семейството си. След като родителите ме хванаха да повръщам, ми записаха час при д-р Иванова. В началото бях враждебно настроена, но тя успя да ме предразположи да споделям. Часовете, които прекарвах с нея ме правеха щастлива и много спокойна. Още след първият месец на сеанси, близките ми усещаха промяната в психическото ми състояние. Повръщането ми постепенно намаля, добих увереност да започна да излизам с момчета, самочувствието ми се повиши.                                                                                                                                   

Благодарна съм на д-р Иванова за това, че винаги беше насреща. Можех да и се обадя по всяко време и да и разкажа какво ме тревожи. Не е срамно да потърсите помощта и. Само Вие може да си помогнете, а тя е човека, който стои до Вас и ви подкрепя!

 

А.

Казвам се А., на 19 години. Преди половин година имах проблем със зависимостта и потърсих помощ от д-р Десислава Иванова. Мога да кажа, че с отиването ми бях скептично настроена, бях тъжна тинейджърка, не ми се говореше, но намерих комфорт и успях да се доверя. Всеки път очаквах с нетърпение да дойде четвъртък, за да мога да седна на така удобния диван и да и споделя всичко, коет се е натрупало в мен. Успя да ми помогне да се измъкна от мястото, на което се намирах, да изградя по-силна връзка с родителите ми, помогна ми да  създам план за бъдещето ми. Тя за мен не беше просто психолог, беше и все още е много повече. Никога нямада забравя какво направи за мен и вечно ще бъда благодарна.

И знам, че когато имам нужда от помощ, когато имам нужда да поговоря с някой, тя би откликнала и би ми помогнала отново.